Search
Close this search box.

Markedsundersøgelse Kina

For en laver pris en andre markedsundersøgelse fimaer i Kina kan Daxue byde på 

  1. En verdens-klasse kvalitet; fra forslag til endelig presentation er din projekt handteret af professionelle fra top firmaer og universiteter med flere års erfaring markedsundersøgelse i Kina. De giver omhyggelig tilgang og valg af hvilken effektiv og bevist metodolgi passer bedst til dine behov. Vores erfaring og kendskab til Kina og markedsundersøgelse kan sikre konklusioner du kan stole på.
  2. Landsdækkende adgang; vores unikke landsdækkende netværk af erhvervs kandidater (blandt andre MBA, CPA, CFA, PhDs og lignende), samt universitets professore som samarbejder med os for at gennemføre data indsamlinger, giver os mulighed for at presentere data som stører firmaer ikke kan måle sig med. Vores netværker gennem universiteter gøre det også muligt at få adgang til hvilken som helst industriekspert, siden vores kandidater er i konstant kontakt med erhvervs verdenen. Vores netværket er både en verdensklasse resource og arbejdsstyrke.
  3. Lydhørhed og fleksibilitet; støtte fra projektleder er altid tilgængelig. Et telefonopkald eller en email er hurtigt svaret af den professionel som har overblik på hele din undersøgelse. Vores klienter siger at de er meget imponeret over den kompetence og forretningsans vores projektleder viser i både deres specifikke industri og over for klientens unikke behov i Kina.
  4. Talentfulde forsker; vi ansætter de bedste erhvervs kandidater for at udføre data indsamling i et land så stort og kompliceret som Kina. Administreret af vores erfaren fultids projektleder, vores undersøgelse hold kan aflevere den bedste markedsundersøgelse i Kina.
  5. Perfekt partner i Kina; mange af vores klienter er konsulent og markedsundersøgelse firmaer som partnerer med os for at dække deres projekter i Kina. Siden vi er totalt fokuseret i det kinesiske marked kommer vi aldrig til at konkurrer med vores partner i udlandet. Derfor er vi det bedste, sikkreste og mest pålidelig partner i Kina.
  6. Vores klienter; MNC og SME. Vores klienter er både store multinational firmaer og små og mellemstore virksomheder.

[su_row][su_column size=”1/2″]

Markedsundersøgelse Kina Firmae Styrker

Daxue Consulting; vores omfattende erfaring i det kinesisk marked, vores netværker i universiteter og unikke data indsamlings metodologi gør Daxue anderledes fra andre konsulent firmaer i Kina. Vores dedikation til nøjagtig data i Kinas dynamiske og ofte forvirrende forretningsmiljø sørge for at dine forretnings beslutninger er informeret af en omfattende og realistic forståelse af dit marked.

[/su_column][su_column size=”1/2″]

Vores klienter: Multinationale Selskaber (MNS) og Små og Mellemstore Virksomheder (SMV)

Vores klienter er alt fra store multinational firmaer til SMVer. Lige meget størrelsen på firmaet, vi tilpasser enhver markedsundersøgelse og rådgivningsplan til dine unikke behov, og kan presentere en nøjagtig prisplan for større fleksibilitet.

[/su_column][/su_row]

 


Rådgivning Kina – Hvem snakker om os?

Consulting China


Daxue Consulting, et kinesisk markedsundersøgelse firma

[su_row][su_column size=”1/2″]

Daxue Consulting byder på rådgivning i Kina. Vi udnytter de bedste resourcer så vi kan forsyne vores klienter en bred business intelligence for at hjælpe med deres strategisk afgørelser og planlægning af en successrig udvikling i Kina.

Vores tjenester og metodologier for markedsundersøgelse i Kina

Vores metodologi udnytter både kvantitativ og kvalitativ information for at analysere og forstå det kinesisk marked. Vores tjenester omfatter forskellig markedsinformations værktøjer, som f.eks;

[/su_column][su_column size=”1/2″]

Kina effektivitet gennem Kina for Kina Markedsundersøgelse

Daxue Market Research Group har kontor i Beijing, Shanghai og Hong Kong, og vi kan administrer markedsundersøgelser over hele Kina gennem vores netværk af forsker og paneler. Gennem vores kontakt- og universitetsnetværker kan vi levere en klar analyse over hele Kinas marked, om det så er i første, anden eller tredje-tier byer. Når der snakkes om fokusgrupper og forbruger paneler, kan vi sige at vi har adgang til enhver repræsentative demografik i hele kina. Vi peger specielt på at vi kan arbejde med MBA kandidater for at kunne få en dybere og mere nuanceret forståelse af de forbrugsvaner og mønstre man kan forvente af de skarpt voksende middle og velhavende-klasser i Kina. Ved at udnytte dette netværk som en proxy, kan vi undersøge adskillige felt, som f.eks. agroindustrien, forsyning, retail, fashion, FMCG, mad og drikkevarer, og mange andre.

Information er nøglen til success i Kina

Nyttig markedsundersøgelse skal have grundighed, ærlighed og oprigtighed. Vi sikre os for at vi interviewer den rigtig sample, spørge de rigtig spørgsmål og får den mest nøjagtig information. For at lave en nyttige markedsundersøgelse i Kina skal man forstå konkurrenterne, product og servicepriser, forbrugervaner, forbrugerværdier, design, pris og produkt godkendelse, butik og retail placering, planlægning af markedsføring, valg af afsætningskanaler og forretningsplanlægning. Som en af de mest konkurrencedygtige markedsundersøgelses firmaer i Kina kan vi forsyne vores klienter med den expertise de har brug for at kunne forstå det unikke kinesisk markedslandskab. [/su_column][/su_row]


 

[su_row][su_column size=”1/2″]

Daxue Consultings Expertise

Siden 2009 har Daxue Consulting gennemført projekter for multinationale selskaber og SMVer is forskellig sektore som f.eks. FMCG, mad og drikkevarer, teknologi, faste ejendomme, rejse, fritid, e-handel webider, luksus, mode, industri og B2B. Vores  rojekter og markedsundersøgelser are bygget på robust og anerkendt metodologi. Desuden vores forskerer og erfaren projektsleder kan vi udnytte vores netværk af seniorkonsulenter til at få ekspert rådgivning om Kina marked og organiserer workshops og fokusgrupper i hele Kina.

[/su_column][su_column size=”1/2″]

For enhver klient, en unik oplevelse

Vores fokus er på dig som vores klienter, hvordan vi kan tilpasse vores metodologi til dine spørgsmål, hvordan vi kan få den bedste information mulig for at hjælpe dig med at overkomme dine unikke udfordringer i Kina. Vi vejer enhver ny markedsundersøgelses projekt som en ny og unik udfordring. Gennem flere år og et væld af projekter har vi udviklede vores kompetence og vores tekniske midler i alt fra sociale netværker, forums og de nyeste teknologier i vores markedsundersøgelser i Kina. Disse midler gør det muligt at trænge ind i det kinesisk marked og give radgivning på en unik, effektiv og konkurrencedyggtige måde. Vi kan identificerer hvor klientens mangler lidt på den teknologiske side og hvordan de kan forbedre deres Kina forretning. Desuden kan vi selv udvikle og programmere nye værktøjer og metodologi til at forbedre din forretning i Kina. Daxue Consulting kan byde på de teknologiske midler du har brug for at udvikle dig successrigt i Kina.

[/su_column][/su_row]

Daxue Research


Leave a Reply