We Helpen U het Beste Uit China te Halen

Vraag een offerte aan
Ontvang ons laatste NIEUWS
en hou uzelf op de hoogte van de Chinese markt

Daxue Marktonderzoek China

consumer panel China

CONSUMER PANEL

Ons consumentenpanel verzamelt verschillende inzichten van de Chinese consument (leeftijd, geslacht, inkomen, geografische gebieden, consumentenpatronen, etc.) wat u in staat stelt om de evolutie van de markt, het bewustzijn van uw merk en de drivers van groei in uw industrie beter te kunnen begrijpen.

Vraag een offerte aan
Market research China

MARKT ANALYSE CHINA

Daxue Consulting help haar klanten met data gedreven analyses van hun markten. We gebruiken alle beschikbare close-to-market en op maat afgestelde methologieën om de meest betrouwbare en relevante data te verzamlen die uw informatie behoeftes en ambities bevredigen.

Vraag een offerte aan
focus group China

FOCUS GROUPS

Daxue Consulting verzamelt kwalitatieve data om u een volledig beeld te geven van de percepties van de Chinese consument, koop criteria en product preferenties. Ons team zal elke stap van uw focus groups in China opzetten, waaronder het werven van deelnemers, het modereren en verdere analyses.

Vraag een offerte aan

Daxue Tech

Eye tracking China

EYE-TRACKING

Eye tracking is het meten van de oog activiteit. Daxue Consulting gebruikt deze onderzoeksmethode om data te verzamelen en om het visuele pad van de Chinese consument te analyseren op websites, mobiele applicaties, verpakkingen, of zelfs op uitgeprinte advertenties.

Vraag een offerte aan
consumer panel China

STORE CHECKING SERVICES

Daxue Consulting prefereert snelle en dicht bij de markt staande data verzamelingsmethoden in China. In-store data is een van de meest betrouwbare bronnen van informatie om een beter begrip van uw markt en uw competitieve omgeving te verkrijgen in China. Wij hebben hiervoor onze eigen in-house mobiele applicatie "The Store-Checkers" ontwikkeld.

Vraag een offerte aan
online survey China

ONLINE ENQUETE

Daxue Consulting biedt haar klanten volledige kwantitatieve data verzamelingsmethoden aan. Wij hebben ons eigen in-house online enquete platform ontwikkeld wat ons team in staat stelt om uw vraag binnen elk gewenst segment binnen de Chinese markt te stellen.

Vraag een offerte aan

Daxue Zakelijke ontwikkeling

Market entry China

MARKTBETREDING CHINA

Afhankelijk van uw ambities in de Chinese markt kan ons team u voorzien van essentiële data-gedreven kennis om uw volledige go-to-market strategische plan in China op te zetten. Onze project managers zullen met uw team samenwerken om uw aanbod en marketing plan volledig op de Chinese markt af te richten.

Vraag een offerte aan
Marketing activation China

MARKETING ADVIES

Daxue Consulting's oplossingen voor marktactivatie in China is er op gericht om pragmatische en gesegmenteerde plannen op te zetten voor u, waarmee wij u in staat stellen om uw marktaandeel gericht op een gekwantificeerd segment van Chinese consumenten te vergroten.

Vraag een offerte aan
Monitoring plan China

Business intelligence

Daxue Consulting biedt een lange termijn oplossing door middel van het opzetten van monitoring tools van uw Chinese markt ambities, waaronder het opzetten van KPI's en dataverzameling van de Chinese consument. Hierdoor stellen wij u in staat om de ontwikkeling van uw brand image te evalueren. Tevens bieden wij workshops met uw team aan.

Vraag een offerte aan

Daxue Strategisch adviesbureau

Market strategy China

Marktinformatie

Daxue Consulting assisteert haar klanten met het ontwikkeling van een alomvattend en data-gedreven strategische actie portfolio, business modellen en vooruitzichten.

Vraag een offerte aan
Business Intelligence China

DATA INTELLIGENCE

Daxue Consulting biedt haar klanten oplossingen betreft het verzamelen van data over de lange termijn, om zo de markt omgeving van uw bedrijf volledig te kunnen begrijpen (bijvoorbeeld, aandelenmarkt data, social listening, etc.)

Vraag een offerte aan
Business turnover China

BUSINESS TURNOVER

Daxue Consulting ontwikkelt dicht-bij-de-markt staande en data-gedreven methodologiën en consulting services om nieuwe groei mogelijkheden te identificeren voor uw ambities in China.

Vraag een offerte aan

ONTMOET ONS TEAM

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

ONZE SERVICES

ONZE KRACHTEN

 • Beste marktonderzoeks bedrijven in China

  Onze rijke ervaringen in de Chinese markt, connecties binnen universiteiten en unieke netwerken gericht op het verzamelen van data onderscheiden Daxue Consulting van andere consultingsbedrijven in China. Onze obsessie met kwaliteitsdata in China's dynamische en verwarrende omgeving betekent dat uw beslissingen gebaseerd worden op een geïnformeerde en realistische kennis van uw markt.

 • Daxue Consulting biedt advies in China. Wij maken gebruik van de beste bronnen om onze klanten te kunnen voorzien van verscheidene Business Intelligence tools voor strategische beslissingen en plannen voor een succesvolle ontwikkelingen in China. Het is onze rol om bedrijfsafdelingen een leidinggevende positie te laten behalen.

Onze diensten en methodologiën voor marktonderzoek in China

Onze methodologiën gebruiken kwantitatieve en kwalitatieve informatie om de Chinese markt te analyseren en begrijpen. Onze diensten omvatten verschillende Market Intelligence tools waaronder:

 • Marktonderzoek China
 • Verslaggeving China
 • Haalbaarheidsonderzoek China
 • Benchmark onderzoek China
 • Gevoeligheids testen China
 • In Vivo onderzoeksbureau in China
 • Verpakking testen in China
 • Naamgeving China
 • Merkwaarde onderzoek China
 • Zakelijke ontwikkeling advies China
 • Store checking services in China
 • Markt analyse China
 • Zakenplan China
 • B2B marktonderzoek in China

Daxue Consulting's expertise

Sinds 2009 bedient Daxue Consulting multinationals en MKB in verscheidene sectoren, waaronder FMCG, food & beverage, technologie, huizingsmarkt projecten, reizen, ontspanning, e-commerce websites, luxe, en fashion, alsook B2B. De projecten en enquetes van Daxue zijn gebaseerd op gerenomeerde methodologiën die wij volledig onder controle hebben. Bovenop de projecten die gemanaged worden binnen ons bedrijf, hebben wij gespecializeerde consultants binnen de retail, luxe, China, automatieve, design, en e-commerce sectoren, die u een perspectief van de markt kunnen geven door het organiseren van workshops en focus groups. Wij bieden marktonderzoek aan in Shanghai, Beijing, Guangzhou, Shenzhen, en de rest van China. U kunt onze website vinden in Hong Kong en China.

One client, one unique experience

Ons werk is op onze klanten gericht en we stellen onze methodologiën volledig af op hun vragen om zo de meest nuttige informatie te verkijgen betreft hun uitdagingen in China. Wij beschouwen elk project als een unieke en nieuwe uitdaging. Doordat wij vele verschillende projecten hebben afgeleverd aan onze klaten over de afgelopen jaren, hebben wij technologische methodes ontwikkeld om ons sociale netwerk, forums en nieuwe technologiën uit te buiten voor markt enquetes in China. Deze methodes maken het mogelijk om de Chinese markten te benaderen en advies te bieden in een unieke, effectieve en competitieve manier. We zijn in staat om de technologische tekortkomingen van onze klanten te onderzoeken en zo methodes om hun operaties in China te verbeteren te suggereren. Volgend op dit onderzoek, kunnen wij nieuwe en nuttige tools en methodologiën ontwikkelen en programmeren om de business van onze klanten te verbeteren. Niemand kan de vraag naar nieuwe technologiën ontkennen in hun dagelijkse business operations en onze consultants willen u van de beste tools voorzien om deze operaties in China te verbeteren

Efficiëntie overal in China voor Chinees marktonderzoek

Daxue Consulting heeft kantoren in Beijing, Shanghai en Hong Kong. Verder zijn we ook in staat om marktonderzoek overal in China te doen door middel van ons netwerk van project assistenten. Door middel van onze contacten en connecties met universiteiten zijn wij in staat om gebruik te maken van deze bronnen en de volledige markt te begrijpen. Onze doelgroep is verbonden met alle segmenten waar we geïnteresseerd in zijn en we werken met name samen met MBAs als samples om de gedachten en consumtiepatronen van de groeiende middenstands en elitaire klasses van China beter te kunnen begrijpen. Door deze methodes te gebruiken stellen wij onszelf in staat om zaken te doen in verscheidene sectoren waaronder de agrarische, retail, fashion, FMCG en food & beverage, en vele anderen.

Informatie, de sleutel naar succes in China

Nuttig marktonderzoek vereist een alomvattende, eerlijke en openhartige aanpak om er zeker van te zijn dat wij de juiste personen interviewen en de juiste vragen stellen om zo accurate informatie te verkijgen. Het is noodzakelijk om de concurrenten, prijslevels, consumenten patronen, consumenten waarden, design, prijs en product acceptatie, ligging van shops en producten in retail, het creëeren van marketing plannen, keuze van marketing channels en business plannen te begrijpen om een nuttig en successvol marketing onderzoek te doen in China. Wij zijn een van de meest competitieve marktonderzoeksbureaus in China en bieden onze expertise aan aan onze klanten die de unieke en specifieke aspecten van de Chinese markt willen begrijpen.

ONZE REFERENTIES SPREKEN VOOR ONS

logos

ENGLISH BLOG

[latest_posts animation="None" target="_blank" limit="7" button_text="READ MORE" url="#" cat="4250"]

LAATSTE NIEUWS VAN ONZE BLOG

[latest_posts_2 animation="fadeInLeft" target="_blank" limit="2" button_text="ALL BLOGS" url="#" animation_delay="150" animation_iteration="1"]

Leave a Reply