For at lære mere om hvordan vi kan hjælpe dig, kontakt os venligst her

Daxue Consulting har regulært udført markedsundersøgelser i Kina baseret på det seneste data. Vi kan udføre markedsundersøgelser i de største byer som Beijing, Shanghai, Tianjin, Shenzhen as well as second-tier cities, such as Dalian, Harbin, Xiamen, Xi’an, osv. Vores undersøgelses emner inkluderer.

Disse undersøgelser forsyner vores kunder med et klart og omfattende syn over hvordan de kan optimisere deres salgsstrategi og hvordan de kan bedste få adgang til distributionsnet i Kina. Projektleder giver anbefallinger specielt designet for enhver kundes unikke og specifikke behov.

Daxue Consulting bruger den mest effektive metodologi for markedsundersøgelse i Kina

For at udføre markedsundersøgelser overalt i Kina bruger Daxue Consulting adskillige metoder:

Her ved Daxue Consulting har vi et stærkt ønske at tilbyde de nyttige informationer som kan hjælpe vores kunder traffe de bedste besluttninger når de vil tilpasse og anbringe deres løsninger i Kina.

Vores hold kan lide at arbejder med vores kunders personale før vi begynder på en markedsundersøgelse så vi kan udvælge og designe den bedste undersøgelsemetode for deres specifikke behov. For os er det projektens vigtiste del, at oprette et klart mål og undersøgelseområde så vi kan sikre vores kunde en blød start og en klar tidslinje.

Vi holder altid vores kunder informeret om det seneste nyt når vi bygger spørgeskemaet og udfører undersøgelsen. Vores ekspertise og erfaring med disse projekter betyder at vi tager intiativet fra begyndelsen og leverer grundig løsninger som følger vores kunders forventninger.

Når undersøgelsesfasen er færdig, kommer vores analytiker hold frem med de vigtiste undersøgelsresultater. Eftersom vores mål er ikke kun at samle information men at hjælpe vores kunder med deres strategi i Kina, vores endelig rapport omfatter også handlingsrettede anbefalinger baseret på vores lang erfaring med Kina markedet. Mod undersøgelsens slutning bliver vi ved med at arbejde med vores kunder og deres personale for at forsikre dem om at det færdig resultat svarer på deres spørgsmål og hjælper dem finde den bedste løsning.

markedsundersøgelser i Kina

Daxue Consulting har stærke henvisninger indenfor markedsundersøgelse i Kina

Daxue Consulting har for nylig udført disse markedsundersøgelser

Leave a Reply