Search
Close this search box.

Studiu de piata China

Beijing – Shanghai – Hong Kong si capabilitatile oraselor de pe locurile 2, 3 si 4.

Pentru un cost semnificativ mai mic, fata de alte firme de studii de piata in china, Daxue ofera:

  1. Calitate internationala: proiectul dumneavoastra este studiat cu atentie de la propunere pana la prezentare- facuta de profesionisti, cu o experienta imensa in spate in studiul de piata in China, de la corporatii de top pana la universitati. Acestia se asigura ca abordarea este facuta cu grija, eficient, si cu ajutorul metodologiilor dovedite a fi favorabile pentru a atinge scopul urmarit dar si pentru a respecta termenul – limita propus. Cunostintele noastre vaste in aceste studii de piata, cat si cunostintele despre China vor asigura rezultate fiabile.
  1. Focus national: relatiile noastre la nivel national cu profesionisti avand un trecut educational vast, de exemplu cu diplome de tip mba, cpa, cfa, doctorat si asa mai departe- dar si cu profesori universitari, ne ajuta sa putem colecta date la o scara mare, lucru ce nu poate fi indeplinit de firmele ‘mari’. Reteaua noastra dezvoltata in universitati face posibil ca studiul din China sa atinga orice industrie intrucat candidatiiprofessionali sunt in mod constant in contact cu lumea afacerilor. Momentan ei reprezinta atat o forta de munca cat si o sursa de informatii.
  1. Receptivitate si flexibilitate: Ajutorul din partea managerului dumneavoastra de proiect este la un mesaj distanta. Clientii ne transmit un ‘feedback’ pozitv, confirmandu-ne cat de multumiti sunt cand observa ca managerul de proiect  si-a atins scopul si ai inteles provocarile din China.
  1. Oameni inzestrati: pentru a colecta si forma o baza de date, angajam oameni care exceleaza in domeniul lor profesional. Suntem foarte selecitvi si, de aceea, alegem pe cei mai buni dintre cei mai buni, pentru a strange date care ne folosesc pentru a oferi cel mai bun studiu de piata, cu cea mai performanta metodologie din China.
  1. Cel mai bun partener in China: Majoritatea clientilor este reprezentata de firme de consultanta si de studiu, care accepta sa creeze un parteneriat pentru a duce la bun sfarsit proiectele in China. Stiind ca ne canalizam atentia catre piata chinezeasca, nu vom intra intr-o lupta niciodata cu partenerii din alte tari, stiind ca reprezentam elita, cea mai sigura si de incredere firma din China.
  1. Clientii nostri: Firme mici si medii. Clientii sunt atat mari firme multinationale cat si companii medii.

 

Studiu de piata, Atuurile Firmei Chinezesti

Experienta noastra extensa pe pietele chinezesti, relatiile universitare si baza de date unica, ne distanteaza de alte firme de consultanta din China. Suntem perfectionisti cand vine vorba de calitatea informatiilor. Cunoastem dinamica pietei Chinei, putin confuza, ceea ce inseamna ca deciziile in afaceri vor fi bazate pe intelegerea pietei intr-un mod realist si informat in mod  temeinic.

 

Daxue Consulting, o firma de studii de piata in China

Daxue Consulting ofera consultanta in China.  Avem cel mai bun avantaj pentru a oferi  clientilor o gama vasta de instrumente decizionale in afaceri, pentru a-i ajuta cu deciziile strategice si pentru a-i ajuta sa dezvolte un plan pentru o crestere de succes in China.

 

Serviciile si metodologiile pentru studiile de piata in China

Metodologiile folosite utilizeaza informatii cantitative si calitative pentru a analiza si intelege piata chinezeasca cat mai bine. Serviciile includ diferite ‘ustensile’ favorabile cunoasterii pietei precum:

Daxue Consulting

Eficienta in intreaga China pentru studiul pietei chinezesti

Grupul Daxue de Studii de piata are puncte de lucru in Beijing, Shanghai si Hong-Kong. Mai mult, putem administra studiile de piata pe tot teritoriul Chinei, cu ajutorul retelei noastre de proiecte. Prin intermediul retelei contactelor si universitatilor, putem fructifica avest avantaj, pentru a intelege piata in totalitate. Publicul targetat este, de fapt,  interconectat cu toate segmentele de interes pentru noi  pe care le avem in vizor . In detaliu, suntem interesati sa lucram cu MBA-uri pentru a oferi probe cat mai exacte, pentru a intelege mai bine tipurile de gandire si consum ale claselor emergente si afluente din China. Fructificand acest avantaj face posibil pentru noi sa conducem aceasta afacere in variate domenii precum, agricultura, utilitati, vanzari, moda, fmcg, consum si asa mai departe.

 

Informarea, cheia succesului in China

Pentru ca studiile de piata sa fie cat mai utile este nevoie de onestitate si abordari la fel de sincere pentru a ne asigura ca intervievam segmentul potrivit de piata. Punem intrebarile potrivite si primim informatii precise. Intelegand competitia, preturile produselor si serviciilor, stereotipurile consumatorilor, valorile acestora, designul, acceptarea de pret si produs, locatiile magazinelor si produsele spre vanzare, crearea planului de marketing, alegerea canalelor potrivite de marketing, si planurile de afaceri, putem contura un studiu de piata de succes si folositor in China. Fiind una dintre cele mai competitive companii din China bazata pe studii de piata, ne oferim expertiza clientilor nostri care doresc sa inteleaga tipurile de piata, unice, de altfel, din China.

 

Expertiza Daxue Consulting

Inca din 2009, Daxue Consulting, a adaugat in portofoliu o multitudine de firme de tip multinational dar si firme mici, fiecare facand parte din sectoare diferite ale economiei precum fmcg, consum, tehnologie, imobiliare, calatorii, timp liber, comert online, produse de lux cat si afaceri b-b. Proiectele si studiile de piata manageriate de firma noastra sunt bazate pe metodologii bine cunoscute si perfect stapanite. Cei mai buni  maganerii seniori ai companiei avand expertiza in vanzari , produse de lux, design, comert online, sunt invitati la workshopuri si intruniri pentru a-si impartasi punctele de vedere si a da perspectiva lor unica asupra afacerilor.

Am asigurat studii de piata in Shanghai, Beijing, Guangzhou, Shenzheng , cat  si in alte parti ale Chinei. Ne puteti gasi site-ul in Hong Kong dar si in China.

Daxue Consulting Studiu de piata China_

Fiecare client, o experienta unica

Toata munca noastra este bazata si focusata pe clientii nostri; ne adaptam metodologiile la nevoile lor, pentru a da un randament cat mai precis in rezolvarea provocarilor din China. Consideram ca o noua provocare unica fiecare proiect de  studiu de piata. De-a lungul anilor, multitudinea si diversitatea proiectelor  ne-a ajutat sa dezoltam partea tehnica in avantajul nostru, cu ajutorul retelelor sociale, al forumurilor. Aceste ‘intrumente’ au facut posibila apropierea de pietele chinezesti si au oferit o cunosultanta unica, eficienta si competitiva. Putem examina deficientele clientilor nostri si putem sugera metode pentru a-si imbunatati operatiunile in China. Imediat dupa acest pas de ‘examinare’ putem lucra la dezvoltarea unui nou set de ‘instrumente’ folositoarea si metodologii potrivite pentru a imbunatatii afacerea clientului . Nicio afacere din ziua de azi nu poate nega nevoia de tehnologie in viata de zi cu zi, in operatiunile zilnice, iar echipa noastra de consultanti doreste sa furnizeze cele mai bune metode pentru a imbunatati aceste operatiuni in China.

Leave a Reply